Je Teckel Opvoeden - Teckel kopen - PuppyWereld.be

Published Dec 25, 22
6 min read

Prijs Van Een Teckel? Aankoopprijs En Andere Kosten Van ... - Teckel kopen - PuppyWereld.be

Deze kosten kunnen ook variëren van nest tot nest en zelfs van pup tot pup! Bijvoorbeeld, op het moment van publicatie varieerden de gepubliceerde teckelprijzen van $200 tot $3. 500 en meer. Hoe kan dit, vraagt u zich misschien af? Wat is er zo anders aan de ene teckelpup dan aan de andere? Om te beginnen zijn sommige teckelvachtkleuren en -texturen meer gevraagd dan andere.

Wat Kost Een Hond? -  Teckel kopen - PuppyWereld.beEen Nestje Pups Fokken - Van Dekken Tot Afscheid - Teckel kopen - PuppyWereld.be

Deze en vele andere redenen kunnen elk van invloed zijn op de prijs die u op een bepaald moment voor een teckelpup betaalt. Over het algemeen omvat de prijs die de fokker aanrekent een percentage van de kosten die nodig zijn voor het fokken, werpen en grootbrengen van dat nest, gedeeld door het totale aantal pups in dat nest.

Hier is een algemeen voorbeeld, zodat u zich een beeld kunt vormen van de prijzen van rasechte teckels. Laten we zeggen dat de kosten van de fokker voor het fokken en werpen van het nest waar uw pup uit komt $4. 500 is. Er waren zes puppies in het nest van uw pup.

Natvoer Voor Honden Voor Een Teckel - Teckel kopen - PuppyWereld.be

Daarbovenop weet de fokker dat hij een winstmarge van 20 procent moet toevoegen om zich nog een nest te kunnen veroorloven. Dit verhoogt de prijs per pup naar $700. Dan moet de fokker nog wat geld verdienen om zich andere fokactiviteiten te kunnen veroorloven, zoals het bijwonen van shows, plus wat extra voor, nou ja, persoonlijke winst voor maaltijden en om het licht aan te houden! Dus nog eens 20 procent erbij en de totale prijs per pup is nu 840 dollar.

Wat Kost Een Teckel -  Teckel kopen - PuppyWereld.beTeckels Van Kenoby – Teckels Van - Teckel kopen - PuppyWereld.be

De pup die u wilt, is een teefje van showkwaliteit (niet van huisdierkwaliteit) – en de enige met de echte klassieke black and tan vachtkleur. De fokker heeft veel aanvragen gekregen van geïnteresseerden die deze pup willen kopen en er is veel vraag naar! De fokker verhoogt de prijs van deze pup met nog eens 20 procent om die vraag te weerspiegelen – dit extra geld zal in de toekomst helpen bij onverwachte veterinaire of overheadkosten - teckel kopen.

Alles Over De Teckel -  Teckel kopen - PuppyWereld.beHoeveel Kost Een Miniatuur Teckel? - Teckel kopen - PuppyWereld.be
De Teckel: Herkomst, Karakter, Prijs En Meer -  Teckel kopen - PuppyWereld.beTeckel (Standaard Dashond) Pups Te Koop - Teckel kopen - PuppyWereld.be

000 dollar. teckel hond kopen. Dit is slechts een algemeen voorbeeld, natuurlijk, en het is niet bedoeld om het werkelijke prijsbeleid van teckelfokkers weer te geven. Maar u kunt gemakkelijk een idee krijgen van hoe een fokker een hogere prijs kan vragen om allerlei verstandige redenen, waaronder het zeker stellen dat u een zo gezond mogelijke pup krijgt met een goed gesocialiseerd temperament! Dus laten we nu eens in meer detail kijken naar de kosten van de fokker voor het fokken en werpen van een nest en welke specifieke zaken ervoor kunnen zorgen dat de prijzen omhoog of omlaag gaan.

Teckel (Standaard Dashond) Pups Te Koop - Teckel kopen - PuppyWereld.be

Maar de belangrijkste les is dat er tegenwoordig veel verschillende soorten fokkers zijn die teckels verkopen! Zo is er de serieuze showfokker die de genetica van het rasechte teckelras zorgvuldig bestudeert. Zij plannen nieuwe nesten ver van tevoren, zorgen ervoor dat de ouderdieren zijn gescreend op gezondheid met alle aanbevolen gezondheidstesten, en houden echt van het teckelras en willen het graag zien voortbestaan.

Deze teckelfokker kan zijn teckel opzettelijk hebben gefokt, of de hond van de buren kan zijn loopse teef hebben geroken en over het hek zijn gesprongen – “honden zijn nu eenmaal honden”. Nu zijn er puppies en moet er winst gemaakt worden om de zorgkosten terug te verdienen. Puppies kunnen eruit zien als teckels, maar kunnen al dan niet raszuiver zijn (ongeacht de beweringen van de fokker – ze kunnen het zelf echt niet weten).

Huidige schattingen suggereren dat er alleen al in de Verenigde Staten 10. 000 of meer zijn. Puppy mills kunnen lokale fokkers of internationale (import) fokkers zijn. Exploitanten van puppyfabrieken doen het om één reden: winst maken. Dierenmishandeling komt regelmatig voor en je kunt er zeker van zijn dat de uitbater geen genetica bestudeert of de ouderdieren vooraf op gezondheid test.

Teckel, Rasfiche : Karakter, Opvoeding En Gezondheit - Teckel kopen - PuppyWereld.be

Het doel is om de fokkosten superlaag te houden en de pups op te waarderen voor een vette winst. Nu je deze beschrijvingen hebt doorgelezen, ben je er waarschijnlijk al achter dat de enige soort fokker waar je je nieuwe teckelpup van wilt kopen een raszuivere showfokker is. Maar eerlijk gezegd kan niet elke aspirant Doxie eigenaar het zich veroorloven om een raszuivere Teckel puppy te kopen bij een fokker van showkwaliteit.

Je hebt nog een andere optie – je kunt een teckelpup of een volwassen hond redden uit een plaatselijk asiel. Teckels mogen dan schattig zijn, ze zijn zeker niet de juiste hondse metgezel voor elk gezin. Ze kunnen temperamentvol, territoriaal, voedselbeschermend, opvliegend en pittig zijn in de buurt van kleine kinderen.

Toch zijn teckels over het algemeen zeer geliefde honden en dus hoef je waarschijnlijk niet ver te zoeken om een plaatselijke reddingsorganisatie te vinden die zich inzet voor teckels in nood. Hier zijn de kansen doorgaans beter voor het vinden van een volwassen teckel versus een puppy, maar beide mogelijkheden bestaan, vooral als je bereid bent een stukje te rijden en te wachten.

Teckels Van Kenoby – Teckels Van - Teckel kopen - PuppyWereld.be

Wat Kost Een Hond? -  Teckel kopen - PuppyWereld.beAbsolute Originals Standaard Ruwhaar Teckel Pups En ... - Teckel kopen - PuppyWereld.be

Zoals we in de inleiding al zeiden, kunnen de kosten per fokker of reddingsorganisatie sterk verschillen. Huidige gepubliceerde teckelprijzen variëren van $200 tot $3. 500+. Hoe hoger de prijs, hoe meer vraag naar de pup en hoe groter de kans dat je nieuwe pup een volledige stamboom heeft voor show en/of fokrechten.

Op dezelfde manier als voor een menselijke baby, moet u zich voorbereiden op het verwelkomen van uw nieuwe puppy door de juiste benodigdheden aan te schaffen. Er zijn ook veterinaire kosten om ervoor te zorgen dat uw puppy gezond en veilig opgroeit. En dan is er nog de noodzaak om te budgetteren voor toekomstige onbekende grote uitgaven, waaronder voor teckels vaak rug- en schijfproblemen die in de duizenden kunnen lopen voor behandeling, operatie en revalidatie.

Wij hebben nu een mooi nestje Teckel pups te koop! Ze zijn onmiddellijk beschikbaar en zijn super sociaal. We hebben zowel mannetjes als vrouwtjes beschikbaar, Onze puppy's zijn volledig gevaccineerd, Ze zijn ook gevaccineerd tegen hondsdolheid, Onze Teckel pups zijn eveneens meermaals ontwormd, Ze zijn gechipt en hebben een Europees paspoort, Onze pups zijn steeds geregistreerd bij Dog, IDZe zijn in huiselijke kring opgegroeid waardoor ze heel sociaal zijn, We geven ook een schriftelijke garantie van 2 jaar, Onze pups worden wekelijks gecontroleerd door een erkende dierenarts, Onze Teckel pups te koop zijn vrijblijvend te bezichtigen tijdens onze openingsuren ›Contacteer ons.

Navigation

Home